Irish stew

Lækker irish stew med lam.

Til 4 personer

Tilbehør:

Skær kødet i tern på ca. 3x3 cm. Skær løg og kartofler i skiver.

Læg et lag af kålblade i bunden af en smurt stegeso. Læg derefter skiftevis lag af kød, kartofler og løg på. Kom allehånde, laurbærblade og peberkorn i et tefilter, og læg det ned i stegesoen.

Luk hele herligheden med ekstra kålblade. Hæld bouillon over, så indholdet næsten er dækket.

Kom låg på, og sæt stegesoen i ovnen ved 150 grader i ca. 1½ time, til kartoflerne er kogt ud, og kødet er mørt.

Fjern tefiltret, og smag til med salt og peber. Drys med hakket persille ved servering.

Server med rugbrød og stærk sennep.

Indsendt af
d.
17.03.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.