Irish stew

Lækker irish stew med lam.

Til 4 personer

kødet skæres i tern på 3*3cm. Løg og kartofler skæres i skiver. Læg et lag kålblade i bunden af en smurt stegeso. Herpå lægges skiftevis kød, kartofler og løg sammen med allehånde, laurbærblade og peberkorn der er lagt i et tefilter.

Krydr med salt og peber. Øverst lukkes med kålblade.

Hæld bouillon over så indholdet næsten dækkes.
Et tætsluttende låg lægges på lad det hele simre i ca. 1½ time til kartoflerne er kogt ud og kødet er mørt.
Husk at fjerne tefilteret før servering. Drys med hakket persille.

Tilbehør: Rugbrød og stærk sennep.

Indsendt af
d.
17.03.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.