Halloween græskar suppe

Dejlig suppe som udgør en god forret til enhver halloweenfest. Server med groft brød.

Til 4 personer

Den røde chili skylles, flækkes på langs, og kernerne pilles fra. Chilien snittes fint og løgene hakkes.
Toppen skæres af græskarret, og den trevlede indmad og kernerne skrabes ud (det skal ikke bruges). Skær evt. et lille stykke af bunden, så græskarret har et fladt stykke at stå på (hvis det ikke kan stå i forvejen). Derefter skrabes selve græskarkødet ud. Hvis du ønsker at servere suppen i det udhulede græskar, skal du ikke skrabe længere ud til skallen, end at det stadig vil kunne holde.
Det udskrabede græskarkød hakkes. Skallen skæres af låget og derefter hakkes græskarkødet fra låget også.

Fedtstoffet kommes i en gryde, og chili, løg og græskarkød svitses heri (uden at brune). Hønsekødssuppen tilsættes og gryden bringes i kog.
Mens suppen småkoger ved lav varme i et kvarters tid, varmes det udhulede græskar i ovnen (så det kan holde på suppens varme ved serveringen).
Suppen blendes og hældes tilbage i gryden. Mælken hældes i, og der smages til med salt og peber. Suppen varmes godt igennem og hældes i det udhulede græskar lige inden serveringen.
Drys med lidt friske krydderurter til pynt.

Serveres med groft brød.

Den perfekte forret til enhver halloweenfest.

Indsendt af
d.
28.10.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.