Fyldt mørbrad

Opskrift på fyldt mørbrad. Fyld den med blandt andet ost, spinat og tomat for at få en rigtigt lækker smag.

Ingredienser

Først skæres hinder og sener af mørbradene. Hvorefter de flækkes lidt, uden at skære dem igennem. Herefter bankes mørbradene forsigtigt med den flade side af kødhammeren. Der drysses med salt og peber hen over dem. De flåede tomater skæres i skiver, som så lægges på den ene mørbrad. Derefter smuldres salviebladene let henover, herefter kommer osten (som er skåret i skiver).Nu lægges den anden mørbrad over. De sys sammen til en stor mørbrad. Mørbraden vendes, så den bliver fin brun over det hele. De optøede spinatblade lægges ved og steges en smule, med mørbraden, inden der skrues ned for varmen. Mørbraden lades simre i 14 minutter. Dernæst tages mørbraden af, hvorefter der skrues op for spinaten, så den kan damper af med stegeskyen. Til sidst skæres mørbraden i fine skiver.
Mørbraden serveres med spinaten, nye kartofler og de halve tomater, som gratiners i raspen.

Indsendt af
d.
20.03.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.