Lækker kage

Ingredienser

  • 4 æg
  • 1/2 l mælk
  • 115 gram fine tvebakker (knust)
  • 225 g sukker
  • 4 spsk marmelade (du kan selv bestemme hvilken slags)

Del 3 af æggene i hvider og blommer. Bland dernæst det sidste æg sammen med de 3 blommer og pisk det sammen. Tilsæt mælk, tvebakkerne og halvdelen af sukkeret.

Tag dernæst et ovenfast fad og smør marmeladen jævnt ud i bunden af fadet. Efterfølgende hælder du tvebakkedejen ud over marmeladen og bager den i en forvarmet ovn (150 grader) i ca. en time.

Når kagen er i ovnen tager du dine æggehvider og pisker dem sammen med det sukker du har tilbage. Dermed får du en lækker marengs, som skal smøres udover kagen. Stil tilsidst kagen med marenges i ovnen 15-20 minutter, indtil marengsen er blevet flot lysebrun.

Indsendt af
d.
22.03.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.