Havkat

Ingredienser

  • citronsaft
  • 5 deciliter fiskeboullion
  • 600 g havkat (4 stykker)
  • salt
  • lidt persille og oliven til pynt

Sovs

  • 1 terning fiskeboullion
  • 10 olivener (grønne)
  • salt
  • peber
  • 2,5 deciliter væde fra fisken
  • 2 1/2 dl fløde (13 procent)
  • 2 spiskef. chilisauce
  • 1 spiskef. maizena

Kom salt og citron over havkatten. Få boullionen til at koge og damp havkatten, indtil den er blevet hvid. Kom fløde, fiskevæden, terning og maizena op i en gryde og pisk det godt sammen og lad det koge i et par min. Skær olivene i skiver og kom dem op i sovsen. Kom herefter også chilisaucen i. Smag til med salt og peber. Tag nu havkatten og tag ben og skind væk. Kom den på et fad og kom sovsen over. Tilsidst kommes der lidt persille og oliven over.

Indsendt af
d.
22.03.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.