Oksekød

Ingredienser

Pil løgene og hak dem i fine stykker. Tag kødet og skær det i skiver.
Tag salt, peber, paprika, sannepspulver og hvedemelet og bland det sammen. Kom kødet op i blandingen og vend det. Kom halvdelen af fedtstoffet på en pande og svits rødløgene. Kom nu den anden haldel fedtstof på panden, og kom kødet på, og brun det godt på alle sider.
Tag boullionen og hæld den ud over, og lad det stå under låg i omkring 30 minutter, rør engang imellem. Kom engelsk sauce, hvidløg, tomatpuré og creme fraiche op i og lad det blive gennemvarmt. Smag retten til med salt og peber. Pynt med rødløg og persille.

Indsendt af
d.
22.03.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.