Ciabattaboller

Boller med ciabatta.

Til 6 personer

Fedtfattig

Hæld vandet i en stor skål (dejen hæver meget).
Gæren udrøres i vandet.
Mel og salt tilsættes og dejen røres godt sammen.
Dæk skålen med husholdningsfilm og sæt kanterne fast med en elastik.
Dejen sættes til hævning i køleskabet natten over.

Rør dejen godt sammen - det er meningen den skal være klistret.
Sæt bollerne på bagepapir med 2 skeer.
Drys lidt mel på toppen af bollerne og bag dem i en forvarmet ovn ved 240 grader i ca. 10-15 min - eller til de er lysebrune.

Bollerne er gode både som morgenmad, sandwichboller samt som madbrød til suppe eller andet aftensmad.

Indsendt af
d.
28.03.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.