Thailandsk mad

Til 4 personer

Skær tomaterne i både. Skær agurken i lange og tynde stave. Skær kødet i strimler. Tag en stor gryde eller pande og varm halvdelen af olien, svits så agurken lidt og tag den op, svits derefter bønnespirerne og tag dem op. Hæld nu det sidste olie op i gryden og kom kødet op i med salt og peber. Tag sukker, soja, eddike, bouillon, ketchup og appelsinsaft og bland det. Kom det over kødet og lad det stå med låg på i 5 minutter.

Opløs majsstivelsen med lidt vand og kom det op i gryden sammen med bønnespirer og agurk og lad det koge lidt. Kom nu tomatbådene op i gryden og smag til. Retten kan serveres med ris og salat.

Indsendt af
d.
02.04.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.