Hjortekød

Opskriften viser dig hvordan du laver en dejlig ret med hjortekød og pandestegte svampe.

Til 4 personer

Lad svampene stå at løbe af. Tag kødet og skær det i tern. Kom 1 spsk fedtstof på en pande, hæld svampene op i og tag dem op efter kort tid.
Kom 1,5 spsk fedtstof på panden sammen med kødet og kom lidt salt og peber over. Kom nu svampene op i panden igen, sammen med rosmarin, vand, bouillon og enebær. Lad det stå under låg i tre kvarter.
Rør melet op med det sidste fedtstof og hæld det i panden sammen med fløden.

Retten smages til med salt, peber og sennep. Til pynt kom persillen over.

Indsendt af
d.
02.04.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.