Mad med kylling

Ingredienser

Gør løgene klar og hak dem. Gnub herbes de provence godt ind i kyllingefilleterne. Tag squashen og skær den i tern. Skær peberfrugterne ud i strimler. Tag en stor stegepande og kom 2 spiseskef. olie på. Kom kødet på og steg det godt på begge sider, tag derefter kødet op fra panden, men hold det varmt. Kom det sidste olie på panden og kom alle grøntsagerne op på panden, steg demomkring 10 minutter. Kom nu tomaterne, salt og peber på panden. Kom et låg over og lad det stå i 10 minutter. Kom nu persille i og læg kødet ovenpå og lad det koge endnu 5 minutter. Tilsidst pynt med basilikumblade.

Indsendt af
d.
03.04.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.