Tyrkiske Köfte

Köfte er tyrkiske frikadeller og smager mums.

  • Lækker tyrkisk mad.
  • Her kan man rigtigt se persillen i farsen.
  • Köfte stes på panden i rigeligt olie.
  • Steges på begge sider.

Til 3 personer

Fedtfattig

Kom det hakkede oksekød i en stor røreskål. Hak persillen og pres hvidløg. Bland det sammen med kødet. Rør æg og rasp i.

Tilsæt chili, paprika, salt og peber. Når det hele hænger rigtig godt sammen, formes farsen til aflange frikadeller, som trykkes let flade, og grilles på grillen eller steges i olie på en pande.

Server ris og tzatziki og/eller salat til. Velbekomme.

Et godt tip er at stikke huller i frikadellerne (köfte) med en gaffel; det gør at de også bliver stegt indeni.

Indsendt af
d.
09.04.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.