Farsret med hvidkål

Ingredienser

  • Cirka 500 gram flæske- eller blandet fars
  • salt
  • peber
  • Hakkede grøntsager efter behov
  • vand
  • lidt mel (cirka 1-2 spiseskefulde)
  • 1 1/2 løg (hakket)
  • 1 hvidkål i strimler
  • ca. 200 g margarine

1/3 af hvidkålen, i strimler, koges cirka 5 minutter sammen med lidt salt. Den sammenrørte fars lægges lagvis med den rå kål i en bradepande. Øverst lægges den kogte kål, og margarinen placeres ovenpå. Drys med salt og peber, Steges dernæst i ovnen, 1 time ved 200 grader. Kom evt. vandet fra kålen eller almindeligt vand i retten, så spares på kalorierne. Læg et staniollåg på undervejs, hvis retten bliver for brun.

Indsendt af
d.
11.04.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.