Islandske Hestebøffer

Her kan du se hvordan du tilbereder islandske hestebøffer i en stor pande med løg, hvidvin, citron og sirup.

Til 4 personer

Bøfferne skæres ud i ca. 3 cm tykkelse og braiseres i en stor sauterpande. De brunes på alle sider. Derefter kasseres fedtstoffet og panden rengøres.

Nyt fedtstof tilsættes og de tyndt udskårede løg steges til de er gennemsigtige, ikke brune. Kødet kommes i igen og hvidvin, citron og sirup tilsættes.

Kartoflerne skæres i 1 cm tykke skiver og tilsættes sammen med frisk oregano og fløde. Retten småsimrer i 1,5 time med låg.

Retten serveres med friskbagt brød og drysses med persille til slut.

Indsendt af
d.
14.04.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.