Bacontærte

En simpel opskrift på bacontærte. Anvisning både til tærtebund og fyldet.

Tærtebunden

Fyldet

Tærtebund:
Først smuldres smørret ud i mel, hvorefter salt og vand tilsættes. Dejen æltes hurtigt sammen, hvor den så stilles koldt i 1 time.

Fyldet:
Først skæres bacon i små tern, hvorefter de ristes på en pande. Løgene skæres i skiver og svitses på panden så de er gyldne. Herefter piskes æggene sammen med mælken og de krydres til.
Bacon og løg fordeles på tærtebunden, hvorefter æggemassen hældes over.
Til sidst bages tærten i ca. 35 min. ved 200 gr.

Indsendt af
d.
22.04.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.