Mørdej med marcipan

En lidt anderledes mørdejopskrift med marcipan.

Til 8 personer

Først smuldres smørret med salt, mel og flormelis. Dernæst rives marcipanen på et rivejern, hvorefter det æltes godt ind i dejen. Æggeblommerne piskes ud i 1 spiseske vand, hvorefter det hældes ud over dejen.
Dejen ældes godt sammen, derefter formes den til en flad kugle og den pakkes ind i film. Dejen stilles et koldt sted i minimum 2 timer før brug.
Herefter rulles dejen ud og lægges op i tærteformen. Dejen må gerne lægge op ad kanterne. Nu bages dejen i 20 min. ved 190 grader, til den er flot gylden og gennembagt.

Indsendt af
d.
02.05.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.