Brombærtærte

En opskrift på brombærtærte som er ren forkælelse for smagsløgene. Server gerne med vaniljecreme til.

Til 8 personer

Fyld

Tærtebunden:
Først smuldres smørret med salt, mel og flormelis. Dernæst rives marcipanen på et rivejern, hvorefter det æltes godt ind i dejen. Æggeblommerne piskes ud i en 1 spiseske vand, hvorefter det hældes ud over dejen.
Dejen æltes godt sammen, derefter formes den til en flad kugle og den pakkes ind i film. Dejen stilles et koldt sted i minimum 2 timer før brug.
Herefter rulles dejen ud og lægges op i tærteformen. Dejen må gerne lægge op ad kanterne. Nu bages dejen i 20 min. ved 190 grader, til den er flot gylden og gennembagt.
Til sidst køles dejen af.

Fyld:
Når tærtebunden er kølet af pensles den med smeltet ribsgelé. Dernæst skylles brombærrene, hvorefter de skal tørre. Bærrene placeres i et tæt lag over hele bunden.
Til sidst pensles bærrene.

Serveres med vanillecreme .

Indsendt af
d.
02.05.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.