Kogt kalkun m. sursød sovs

Den kogte kalkun får fine, forfriskende toner fra suppevisken og suppleres smukt med gode grundsmage fra den sursøde sovs. Server gerne retten sundt med en blandet buket af dampede eller letkogte grøntsager.

Til 4 personer

Sovs

Fedtfattig

Kog vandet i en gryde med låg sammen med suppevisk, eddike og krydderier i 4 minutter. Kom kalkunbrystet i og lad det snurre i omkring en halv time. Lad derpå kødet og væden køle af. Fjern overskydende fedt.

Kog suppen op og ibland en jævning rørt sammen af majsstivelse og lidt vand. Tilsæt eddike og sødemiddel efter smag.

Server den kogte kalkun med den sursøde sovs.

Indsendt af
d.
25.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.