Rejecocktail

Opskrift på rejecocktail med julesalat og dild med en dressing af creme fraiche, piskefløde, ketchup og chilisauce. Server med lune flutes.

Til 8 personer

Dressing

Rør creme fraiche sammen med tomatketchup, chilisauce og salt. Pisk fløden stiv, vend den i creme fraichen og smag dressingen til. Skyl julesalaten. Skær rodskiven af og del julesalaten igennem på langs, så rodstokken kan fjernes, eller skær rodstokken ud med en lille skarp kniv forneden. Striml salaten på tværs. Fordel den i rejecocktailglas med knust is eller i almindelige portionsglas.
Læg herover rejer (tag lidt fra til pynt) og klippet dild.
Hæld dressingen over.

Pynt anretningen med citronbåde, rejer og dildkviste. Servér rejecocktailen med lune flûtes.

Indsendt af
d.
18.11.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.