Spinatroulade m. laks/rejer

Man laver en dej af spinat, æggeblommer og fløde som bages. Dernæst kommer skønt fyld med blandt andet flødeost, laks og rejer.

Til 6 personer

fyld

Spinaten optøes og trykkes fri for vand.
Æggeblommer og fløde røres i. Smages til med salt og peber. Bredes ud på bagepapir ca. 35 x 35 cm (mindre kan også gøre det). Bages 15-20 min. v. 200 grader til den er fast og bliver lidt gylden.

Flødeosten røres blød med citronsaft. Fyldet skæres og vendes i. Smages til og smøres ud på den afkølede rouladebund. Rulles sammen, pakkes i film og står koldt 1-2 dage i køleskab. Anrettes i skiver på bund af fint strimlet salat. Pyntes med halve cherrytomater.

En dressing af creme fraiche m. fint hakket løg, citronsaft, paprika og ketchup kan serveres til sammen med flûtes.

Indsendt af
d.
16.05.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.