Farspandekage med sauterede peberfrugter og ris

Ingredienser

  • 5 - 600 gram magert hakket oksekød eller kalvekød
  • 2 bananskalotteløg eller 4 alm. skalotteløg - finthakkes
  • 1 bdt frisk dild - finthakkes
  • Havsalt og friskkværnet peber
  • 2 spsk tomatpuré

Peberfrugtsaute af

Tilbehør

  • ris eller brune ris - 2 dl svarende til godt 4 dl færdigkogte ris
Fedtfattig

Bland ingredienserne til pandekagen og læg det i en tærteform. Læg en dyne af tomatkoncentrat på og stil det i ovnen i 10 min ved 190 grader, hæld fedtet fra og bag videre mindst lige så længe - efter 20 min. hældes det sidste fedt fra og pandekagen serveres.

Sautér peberfrugterne i æbleeddike og vanille ca. 10 minutter.

Kog risen efter anvisningen på pakken.

Tip - til sidst kunne der sprayes eller tilføres 2 tsk. god olivenolie til peberfrugtsautéen, for at gøre den energirigtig og velsmagende.

Indsendt af
d.
25.11.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.