Paella

Med denne opskrift kan du lave ægte spansk paella.

Til 4 personer

Fedtfattig

Løgene og den gule peber kommes på en varm pande med høje kanter. Hæld lidt hvidvin ved og sautér det. Kom kylling, kammuslinger, rejer, lam og svinemørbrad ved og vend det ofte, spæd med hvidvin, og lad det simre i ca. 10 minutter. Kom blåmuslingerne ved og lad dem få lidt varme. Vend ris, gurkemejer og karry i og hold retten våd med hvidvin, ikke for våd, blot så den hænger sammen og ikke i. Smag til.

Pynt ved servering med skyllet og tørret bredbladet persille.

Tilbehør:
En enkel salat bestående af iceberg, dryppet med citron og sprayet med god olie. Serveres med en spsk. fromage frais eller fromage blanc pr. person. Fromagen kan evt. røres med en smule god olivenolie. Rist evt. solsikkekerner eller græskarkerner og hæld på toppen af salaten.

Bemærk: Angående blåmuslinger - når de varmebehandles skal de åbne sig, de der ikke gør det, skal kasseres.

Indsendt af
d.
25.11.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.