Sommersalat - Opskrift på sommersalat

Til 4 personer

Dressing

Fedtfattig

Find et ildfast fad eller en rummelig skål.
Kog pastaen, og køl den af under rindende vand. Skær broccolien ud i små bundter. Skær agurken i skiver, og skær den yderligere over 1-2 gange (alt efter om det er en tyk eller tynd agurk). Tomaterne skæres i både, og peberfrugten skæres i mellemstore tern (efter behag). Forårsløgene og rødløget skæres i skiver. Rosinerne hældes i. Det hele blandes godt i skålen. Til sidst tager du et brev tomatsalatdressing, og tilbereder efter vejledningen på pakken. Hæld derefter en teskefuld hvidløgspulver i dressingen, og rør det hele godt. Hæld til sidst det hele ud over salaten, og vend det godt. Server sammen med brødcroutoner og en skål med græsk dressing. For at få en rigtig god smag, så lav salaten 2-3 timer før, den skal spises, så har den nået at trække. Efter behag kan man også komme fetaost i salaten. Hvis man ikke er så vild med pasta, kan man bruge kogte kartofler i stedet, det smager lige godt på begge måder.

Indsendt af
d.
11.06.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.