Jordbærgrød

En dejlig jordbærgrød der kan serveres med fløde eller sukker.

Til 4 personer

Først skylles og nippes jordbærrene. Dernæst kommes de i en gryde med vand, flækket vanillestang og sukker, det koges langsomt op, så der kommer lidt saft fra jordbærrene og sukkeret smelter. Det skal nu småkoge 10 minutter indtil bærrene er bløde. Herefter tages jordbærrene op og lægges for dem selv. Saften bringes i kog endnu engang. Maizena røres op med en smule koldt vand, dette piskes sammen saften og koges igennem i godt og vel 2 minutter, under omrøring.
Nu tages gryden af varmen og smages til med sukker og citronsaft. Derefter hældes den varme saft over bærrene og det røres sammen. Til sidst drysses der en smule sukker henover grøden, så der ikke skulle risikere at komme skind på.
Kan serveres med en fløde eller sukker.

Indsendt af
d.
13.06.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.