Shish Kebab

Lav lækker shish kebab med denne opskrift.

Til 6 personer

Marinade af

Desuden anvendes

Tilbehør

  • ris (evt. med ærter)

Kødet skæres fra benene og skæres i ca. 4 cm. store tern. Marinaden piskes sammen og hældes over kødet. Kødet marineres 1 døgn.

De grønne pebre skæres i både. Rodenden skæres af champignon. Kød, peberfrugt, champignon og tomater stikkes skiftevis på små grillspid. Spiddene lægges på en rist og grilles i ovnen ved 275 grader, ca. 6-7 minutter på hver side.

Energifordeling:

Protein 31% - Fedt 30% - Kulhydrat 39%.

Indsendt af
d.
25.11.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.