Fyldt laks

Til 4 personer

Sovs

Vask fisken og gnub den med salt og peber over det hele. Pil løget og skær det ud. Tag et stykke folie og kom lidt fedtstof hen over. Kom fisken på folien og kom dildkviste, persillekviste og løg over. Fold folien rundt om fisken og kom det i i en brandepande. Kom det i ovnen i en halv time ved 200 grader og damp den.

Tag det ud af ovnen og lad laksen bliver kølig i folien. Fjern folien, dildkviste, persillekviste og løg. Tag skindet og benene af laksen. Kom laksen på en pænt fad. Læg citron og agurkeskiver over sammen med kaviar og dild.

Sovsen: Bland creme fraiche og mayonnaise, kom salt og peber i. Kom herefter lidt kaviar i og rør. Fisken og sovsen serveres hver for sig.

Indsendt af
d.
19.06.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.