Glarmestersild

Ingredienser

Klargør fiskene, lad dog rygben og skindet sidde på. Skyl fiskene. Kom dem i vand og lad det stå i 24 timer, vandet skal skiftes en gang. Læg fiskene på noget køkkenrulle og tør dem. Tag en god kniv og skær fiskene ud i store skykker.

Klargør gulderødder, løg og peberrod og skær det ud. Hak kryderierne. Kom sukker, vand og eddike i en gryde og få det i kog, lad det herefter blive køligt. Kom løg, sild, gulerødder, krydderier og peberrod i en krukke, kom herefter sukker blandingen over. Stil det et koldt sted i 3 dage inden det bruges.

Indsendt af
d.
19.06.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.