Tournedos rossini

Ingredienser

Sovs

Bland tomatpuré, oksebouillon, maizena og soya sammen og kom det i gryde, Det skal koge i kort tid. Kom madeira i sammen med salt og peber. (sovsen skal holdes varm). Tag brødstykkerne og lav den runde (fx. med et glas) Tag en pande og kom halvdelen af fedtstoffet på, kom herefter brødstykkerne på og steg dem på de to sider. Tag dem op og kom dem på et fad. Tag kødet og tør det lidt. Kom salt og peber over kødet. Kom den anden halvdel af fedtstoffet på panden og steg kødet på de to sider. Kom kødstykkerne på brødet og herefter gåseleverpostejen. Kom lidt sovs over og drys med lidt persille.

Indsendt af
d.
19.06.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.