Indbagt kylling

En kogt kylling, sennep, champignon, purløg og butterdej er hvad man behøver for at lave denne skønne indbagte kylling.

Til 6 personer

Kyllingen koges, dækket med vand, i en time. Afkøles, og kødet pilles fra og skæres i mindre stykker, cirka 1x1 cm. Mens kyllingen koger, renses champignonerne, deles i 4, og lægges i en skål. Purløg vaskes og klippes i små stykker og lægges i en lille skål. Stegemargarinen smeltes og kyllingen brunes i margarinen. Resten af ingredienserne tilsættes og røres hurtigt igennem. Gryden tages af og massen afkøles. Butterdejen rulles ud til cirka 40 x 20 cm, med mel på bordet. Kyllingemassen fordeles på midten af butterdejen, og siderne foldes ind over. Dejen lægges på en bageplade med bagepapir, og bages ved 200 grader i 20-30 minutter, indtil den er gyldenbrun.

Indsendt af
d.
20.06.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.