Naanbrød

Opskrift på de klassiske Naanbrød som stammer fra Indien og meget let kan laves selv.

Til 1 person

Fedtfattig

Bland mel, vand og salt, så det hele får en konsistens man kan arbejde med (blandes nemmest med fingrene).

Dejen rulles ud, så den bliver så flad som overhovedet mulig. Dernæst skæres den ud i passende stykker. Stykkerne lægges på en brandvarm pande uden fedtstof af nogen art. De steges på hver side, indtil de ser ud som gennemstegte pandekager. Har panden været varm nok, puffer de op og bliver helt runde.

De skal spises med det samme. De kan smøres let med olivenolie eller krydres med valgfrie krydderier. Prøv dig frem.
De kan spises sammen med kød, eller som tilbehør til salat.

Indsendt af
d.
26.06.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.