Hane i vin

Ingredienser

  • 1/2 kylling el. 2 bryststykker med ben pr person
  • Skatlotteløg
  • Champinonger
  • Backbone bacon (det magre)
  • rødvin
  • laurbærblade
  • Timean
  • 1 glas cognac (kan undværes men sætter prikken over i'et)

Brun kyllingestykkerne godt, tilsæt bacon i stykker og løgene (pillede men hele) ca 5 pr person. Lad det snurre ca 5 min.

Tilføj hele rensede champignon (Ca 400-500 gr i en portion til 4).
Lad det snurre i yderligere 5 min. Put laurbærblad og tørret timean i.

Hæld ca. en snaps cognac over og antænd (kan udeladres).
Når flammerne er slukket, kommer du rigeligt rødvin over og lad det snurre ca 25-30 min. under låg, og du skal røre i det med jævne mellemrum.

Server det med flutes og eventuelt en salat til. Jo friskere dine råvarer er, jo bedre smager det.
Drik samme rødvin til, som du har brugt i maden.

Bon appetit!

Indsendt af
d.
04.12.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.