Majskolber

Til 4 personer

Smør med karry

Smør med avocado

Smør med lime

Smør med peber

Tag majskolberne og fjern bladene samt trådene. Vask dem. Kom dem i en gryde og kom vand over, så det dækker (husk salt). De skal koge under et låg i ca. 10 til 15 minutter.

Smør:
Tag alle tingene og bland dem godt sammen, smag det til med salt og peber. Majskolberne serveres med smørret.

Majskolber der er grillede:
Åbn forsigtigt majsene og fjern trådene, lad bladene blive omkring. Kom kolberne i koldt vand og lad dem stå lidt, tag dem op og lad dem dryppe lidt af. Grill kolberne til de er møre.

Indsendt af
d.
03.07.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.