Pølsesalat

Til 4 personer

Ingredienser til dressingen

Dressing:
Kom sennep, salt, peber og eddike i en skål og pisk det godt sammen, kom så olie og vand i og rør det godt, dressingen skal smages til med lidt sukker.

Pil løget og skær det ud. Rens porren og skær den ud i små stykker. Tag æggene og tomaterne og skær dem ud. Tag agurk og danbo ost og skær det ud i store stykker. Tag medisteren og flå den. Halver den og skær den herefter i passende skiver. Kom pølseskiverne på et fint fad, kom så stykkerne af porre, løg, æg, tomat og til sidst osten og agurkstykkerne på fadet. Hæld dressingen over og pynt med hakket purløg og persille.

Indsendt af
d.
05.07.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.