Kålrabi med svampesauce

Kålrabi i store skiver koges. Hertil kommer en dejlig sauce med creme fraiche og fløde. Pyntes med persille.

Til 4 personer

Ingredienser til saucen

Tag kålrabien og skræl den og snit den i skiver (store). Kom dem i en gryde med salt og vand og kog dem i 10 til 15 minutter. Tag dem op og lad dem dryppe godt af.

Sauce: Kom fedtstoffet i en gryde og smelt det. Kom svampene og safran op i og lad det stå lidt. Kom mel i, samt creme fraiche, fløde, vand og terningen. Det skal koge lidt, smag herefter til med salt og peber. Kom skiverne af kålrabien i et fad og kom saucen over og drys persillen over.

Indsendt af
d.
05.07.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.