Bagt fennikel

Ingredienser

  • Vand, salt
  • 200 g svampe (fx østershatte)
  • 2 til 3 spiseskef. piskefløde
  • 1 til 2 spiseskef. margarine eller smør
  • 100 til 125 gram gorgonzola
  • salt
  • peber
  • 2 fennikel (500 til 600 gram)

Rens svampene og snit dem i mindre stykker. Kom fedtstoffet i en gryde og kom herefter svampene op i og svits dem godt. Kom salt og peber over. Klargør fennikelerne og skær dem over på langs. Kom dem i saltet vand og kog dem i 8 til 10 minutter, tag dem op og lad vandet løbe af. Smør et ovnfast fad og kom fennikelerne op i med det udvendige ud af. Kom fløden og osten op i en skål og rør det godt. Kom det så over i fadet. Kom det øvest i ovnen i 5 til 10 minutter ved 250 grader. Server svampene til.

Indsendt af
d.
05.07.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.