Bagte peberfrugter

Bag peberfrugter med røget skinke. Derudover laves en lækker sauce som tilsættes og pyntes med persille.

Til 4 personer

Ingredienser til saucen

Vask peberfrugterne og skær et lille stykke af den ene side (gem det lille stykke), tag kernerne ud og det hvide skind. Kom dem i et ovnfast fad med åbningen opad. Snit den røgede skinke og kom det i peberfrugterne. Kom æggene over peberfrugterne og kom så det lille stykke over. Kom dem i ovnen i 20 til 25 minutter ved 200 grader.

Til saucen: Kom citronsaften og ægget op i en gryde og mix det godt sammen. Smelt fedtstoffet og lad det køle af og hæld det derefter op i gryden og bland det godt. Tænd for varmen (svagt), men bliv ved med at piske det til det er blevet godt jævnt. Tilsæt chilipeber. Kom saucen op i peberfrugterne og drys lidt persille over.

Indsendt af
d.
05.07.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.