Koreansk kalkun

Til 3 personer

  • 200 g kalkun (eller kylling)

Til marinaden

Grøntsager

Fedtfattig

Skær kødet i tynde strimler og kom strimlerne i et fad med høje kanter. Hak hvidløg og kom det i fadet sammen med kødstrimlerne, drys med salt og peber, og tilsæt sojasovs og olie. Rør godt rundt i fadet så alt kødet er dækket. Lad det stå og trække i cirka 20 minutter. Snit broccoli og gulerødder i tynde skiver, og hæld dem sammen med de andre grønsager, og svits dem på en pande med olie. Tag så grønsagerne op og læg dem på et fad. Kom kødet med marinaden på panden, og steg det. Put grønsagerne på panden, med kødet, i de sidste to minutter der steges, og rør rundt. Server med ris.

Indsendt af
d.
05.07.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.