Karamelbunde med fyld

Til 5 personer

Fyld

Smelt smørret i en gryde, og kom sukkeret i. Når dette er smeltet til en masse, kommes den mørke sirup i. Massen må ikke stivne, og den skal holdes varm. Hak eller blend mandlerne fint, og kom dem i en skål sammen med nougaten. Ælt derefter blandingen sammen, og lad den stå i skålen. Smelt chokoladen ved svag varme, og kom en lille del af den ned i den skål, du vil have bunden i. Kom herefter en lille del af karamelmassen i. Nougat blandingen er nu blevet lidt stiv, og du bliver nødt til at ælte den igen. Kom den herefter i, og hæld resten af karamelblandingen over. Slut af med chokoladen, som du fordeler på overfladen. Lad skålen med fyldet stå på køl i 45 minutter. Hvis bunden af en eller anden grund ikke er stivnet, lad den stå i yderligere 20 minutter. Herefter kan du komme al verdens fyld oveni, og nyde denne lækre blanding.

Indsendt af
d.
13.07.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.