Hindbær - Dessert med hindbær

Dessert med hindbær og piskefløde.

Til 4 personer

Udvælg nogle fine hindbær, som du kan bruge til pynt. Hvis du har valgt at bruge frosne, skal de lige stå lidt inden du går videre. Kom hindbærene i en skål og mas dem godt. Tilsæt kirsebærlikør og halvdelen af sukkeret og mas videre. Kom æggehviderne i en skål der er god at piske i, og pisk dem så til de er blevet faste. Kom den anden halvdel af sukkeret i. Bland æggehviderne og frugten godt sammen. Tag fløden og pisk det til flødeskum, og kom det herefter i blandingen og rør forsigtigt. Hæld blandingen i små forme og kom dem i fryseren i 2 til 3 timer.

Indsendt af
d.
22.07.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.