Kinesisk mørbrad

Denne kinesiske opskrift med blandt andet mørbrad smager rigtigt godt og er fyldt med spændende ingredienser.

Til 4 personer

Skær fersknerne i mindre stykker. Fjern skrællen fra kiwierne, og skær dem i mindre stykker. Skær vindruerne over og tag kernerne ud. Klargør kødet og lav dem til 1,5 cencimeter skiver. Kom fedtstoffet på en pande (sauté), kom kødet på og steg det på begge sider, giv kødet noget salt og peber. Fjern kødet fra panden, men det skal forblive varmt. Kom fersken, salt, vand og lidt efter chutney og terning i. Kom så sukker og sød chilisauce i. Det skal lige koge lidt. Bland osten og vand og rør det sammen, kom det op i panden og lad det stå lidt. Kom nu det lune kød op til saucen og herefter alt frugten og bland det
roligt. Inden du server det, skal det lige blive lunt.

Indsendt af
d.
22.07.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.