Kalkunkød i wok

Giv det milde kalkunkød kraft og smag med en let krydret, syrlig-salt marinade og en tur i wokken. Grøntsagerne kan du kombinere efter smag; vælg gerne forskellige, farverige af slagsen. For en mere spicy ret, kan du tilføje frisk chili.

Til 2 personer

Marinade

Fedtfattig

Bland soja, eddike, ingefær, hvidløg, bouillon og grøntsager sammen til en marinade. Hæld den i en plasticpose og kom kalkunstrimlerne i. Læg den tillukkede pose på køl i omkring en time.

Tag kødet op af posen og lad det dryppe af i en si. Læg marinaden til side til senere brug.

Opvarm wokken og kom bouillonen i. Kom derefter kalkunkødet i og lad det stege ved kraftig varme. Kom grøntsagerne i, når kødet er stegt igennem. Lad dem stege til de er let møre og hæld derpå marinaden ved.

Lad det hele simre i lidt tid og tilsæt så krydderier efter smag.

Indsendt af
d.
25.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.