Dessert med kirsebær

Ingredienser

  • 1 dl sukker
  • 3 æg (blommerne og hviderne)
  • 1 til 1,5 deciliter ribsgelé
  • 2 til 3 deciliter kirsebær (henkogte eller friske)
  • 200 gram malede hasselnødder
  • 3 spsk vand (varmt)
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 3 dl vaniljecreme

Kom blommer, vand og sukker op i en skål og pisk det godt sammen. Tag en ny skål og kom hvider og vanillesukker op i og pisk det godt sammen. Kom blandingen med hviderne over i den anden skål og rør, tilsæt hasselnødderne. Smør et ovnfast fad og drys rasp rundt i det og kom herefter blandingen over i. Kom den i ovnen i 20 til 25 minutter ved 175 grader. Når den er færdig skal den blive kølig. Når den er blevet kølig kommer du cremen med vanille over. Fjern stenene fra bærrene og kom dem over kagen Kom ribsgelén i en gryde og varm det svagt, så den bliver lidt fast og kom den så over kagen. Når ribsgelén er helt fast kan kagen severes.

Indsendt af
d.
22.07.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.