Jordbærroulade

I stedet for ½ liter friske jordbær og 2 spsk sukker kan man bruge 2 deciliter jordbærmarmelade.

Ingredienser

Tag en skål og kom de to slags mel, bagepulver og vaniljesukker op i og rør det sammen. Tag en anden skål og kom sukker og æg op i og pisk det godt sammen. Kom blandingen fra den første skål op i den anden og rør det meget roligt.

Gør en bradepande klar med bagepapir i og kom blandingen op i og glat den ud. Kom den i ovnen i 8 minutter ved 200 til 225 grader.

Gør et stykke smørrebrødspapir klar og kom så sukker over dejen og herefter skal du vende dejen ud på papiret og fjerne bagepapiret. Tag en skål og kom bærrene op i og mas dem kom passende sukker op i. Kom bærrene på dejen og fordel det ud.

Lav en roulade ud af dejen, og kom papir om indtil den skal spises.

Indsendt af
d.
22.07.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.