Weber - Flæskesteg på Weber grill

Ingredienser

Gnid sværene på flæskestegen med masser af groft salt og hakket rosmarin (det skal gnides godt ind i sværene).

Hæld en smule vand i foliebakken som placeres under flæskestegen i din Weber grill. Flæskestegen placeres på risten, så den hælder lidt til den ene side (du kan f.eks. understøtte stegen med staniol).

Flæskestegen skal grilles i ca. ½ time pr. halve kg. En flæskesteg på 1½ kg. skal altså have 1½ time.
De sidste 20-25 minutter lukkes lidt ned for spjældet i låget. Dermed stiger varmen op, så sværene bliver sprøde.

Brug eventuelt skyen (fra foliebakken) til sovs.

Kan f.eks. serveres med kartoffelsalat og broccolisalat.

Indsendt af
d.
22.07.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.