Ris à l'amande

Til 4 personer

Kog mælk op i en tykbundet gryde. Brug ikke låg.

Drys risengrynene i under omrøring. Rør til mælken koger op igen.

Skru ned på svag varme, læg låget på og kog risengrøden i ca 45 min. Rør jævnligt i gryden, til risengrynene er kogt ud.
Afkøl risengrøden.

Kom mandlerne i kogende vand et par min. Tag dem op, når de flyder på overfladen, så kan de smuttes. Smut dem og hak dem groft.

Rør mandler, sukker og vaniljekorn sammen med risengrøden.
Pisk fløden og vend den i risengrøden.

Kom den hele mandel i.

Server med kirsebærsauce eller evt. kirsebærsyltetøj.

Indsendt af
d.
17.12.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.