Kage med marcipan

Dej

Blanding

Kom fedtstof op i en skål og tag et rivejerm og riv marcipanen op i og bland det godt sammen. Kom æggene i, men det er vigtigt at du kun kommer et i af gangen og rør ind imellem. Tilsæt sukker med vanille, hvedemel og bagepulver og bland det godt. Tag en springform og smør den og kom rasp rundt i den. Kom blandingen over i og kom den i ovnen i 25 til 30 minutter ved 175 grader. Inden du kommer marcipankagen på et fad skal den blive kølig. Kom vand i en skål og kom de 2 stykker husblas op i. Tag en gryde og kom sukker, 13 procent fløden blommerne op i og pisk det sammen. Tænd for blusset, og bliv ved med at rør. Tilsæt husblassen og rør det godt. Tag piskefløden og pisk den til flødeskum og kom den i gryden, der dog skal være helt kold inden. Kom Blandingen over og rundt om kagen og Pynt med mandler.

Indsendt af
d.
23.07.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.