Sandwichbrød

Bag dine egne gode sandwichbrød med denne opskrift.

Ingredienser

Kom mælk, olie og vand i en gryde og varm det roligt op. Kom gær i en skål og mas den lidt så den bliver til mindre stykker. Tag lidt af mælkeblandingen og kom op i skålen, du skal dog være opmærksom på, at det ikke må være for varmt, så det dræber gærcellerne. Når der ikke er nogle klumper tilbage, kan du komme det sidste af mælkeblandingeni. Kom salt og æg i og bland det godt sammen. Kom hvedemel i (ikke det hele på en gang) og bland det godt sammen. Gør den færdig og kom et viskestykker over og lad det stå sådan i en halv time.

Tag to forme og smør dem godt. Når dejen har stået i en halv time tilpasser du dem til formene og kommer dem ned i dem. Inden du kommer dem i ovnen skal du skære lidt ned i brødene, komme æg og de valgte krydderier over. Kom dem i ovnen i 30 til 40 minutter ved 175 til 200 grader.

Når de er færdige tager du dem op og dækker den til, mens de bliver kolde.

Indsendt af
d.
23.07.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.