Grahamsbrød

Ingredienser

Tag en gryde og kom det valgte fedtstof op i og smelt det. Tilsæt vand og mælk, det må ikke blive for varmt, for så dræber du gærcellerne. Kom gæren i en skål og kom noget af mælkeblandingen op i, og bland det godt. Kom herefter det sidste af blandingen op i skålen og blandet sammen. Kom nu salt, honning og pomeransskal op i og bland det sammen. Kom grahamsmel i og bland og kom derefter hvedemel op i (ikke det hele på en gang). Kom et viskestykke over skålen og lad det stå sådan i en halv time.

Smør to brødforme. Når dejen har stået i en halv time, deler du den i to og kommer dem i formene. Kom igen et viskestykke over og lad det stå således i en halv time.

Kom formene i ovnen i 25 til 30 minutter ved 175 grader. Når de er færdige tager du dem op og kommer et viskestykke over, mens de bliver kolde.

Indsendt af
d.
23.07.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.