Kammerjunkere

Kammerjunkere kender alle danskere og de er nemme at lave selv så man får en ekstra smagsoplevelse ud af dem.

Ingredienser

Tag en gryde og kom det valgte fedtstof op i, og lad det blive flydende. Når der ingen klumper er tilbage,kommer du mælken op i, men pas på det ikke bliver for varmt, for så dør gærcellerne. Kom gær i en skål og kom mælkeblandingen over og bland det sammen. Kom sukker og salt op i og bland det. Kom hvedemel op i (ikke det hele på en gang) bland det godt sammen. lad dejen ligge i skålen i 10 minutter. Smør en bageplade. Efter dette laver du 75 små stykker. Kom bollerne på pladen og lad dem ligge i en halv time. Kom dem herefter i ovnen i 8 minutter ved 200 grader. Skru nu ned for varmen (75 grader). Skær bollerne over, og kom dem igen på pladen og kom dem i ovnen og lad dem stå der i to timer (ovnlågen må godt være lidt åben).

Indsendt af
d.
23.07.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.