Julehjerter

Ingredienser

Tag en gryde og kom det valgte fedtstof op i, sammen med sukker, kardemomme, sirup, nelliker, ingefær og kanel. Skru op for varmen så det kommer til at koge, og således skal det stå lidt. Tag en skål og kom krydderi massen op i, her skal det stå til det er blevet køligt. Kom de to æg op i, og bland det godt sammen. Tag en anden skål og kom natron og hvedemel op i og rør kort, kom så mel blandingen op i den anden skål og bland dejen sammen. Stil den et koldt sted til næste dag. Gør nogle bageplader klar med bagepapir. Tag en kagerulle og rul dejen ud, tryk forskellige forme ud og kom dem alle på pladerne.
Kom julekagerne i ovnen i 4 til 5 minutter ved 200 til 225 grader. Når de er færdige, kommer du dem op på en rist. Når julekagerne er kolde blander du en glasur af vand og flormelis og kommer det op i en pose og laver et hul, og så kan du pynte julekagerne.

Indsendt af
d.
23.07.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.