Valnøddetærte

Ingredienser

Lav et vandbad op smelt chokoladen, sammen med kaffe, olie og salt. Hæld massen over i en skål og kom æg, hvidvinseddike, sukker med vanilie, piskefløde, sukker og bagepulver i, bland det hele godt sammen (med en pisker). Kom herefter lidt hvedemel i og pisk lidt mere. Kom en stor deciliter af valnødderne i og bland det sammen. Smør et fad og kom rasp rundt i det, og kom blandingen over i. Kom den i ovnen i 35 til 40 minutter ved 175 grader. Smør noget bagepapir og kom nøddekagen over på det, når den er blevet kølig. Lav et vandbad og kom olie og chokolade op i og lad det blande sig og smelte. Smør overtrækket over nøddekagen og slut af med de valnødder, der er tilbage (skal på inden chokoladen stivner).

Indsendt af
d.
23.07.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.